Vila Madi Vama Veche

Facebook

Cazare

Pe cei care nu ne-au vizitat încă îi invităm să o facă.

Pentru cei cărora locul le este familiar, avem câteva noutăți care, sperăm, îi vor bucura.

Vila Madi I compusă din 9 camere este împărțită astfel: cinci camere cu grup sanitar propriu, din care o cameră este triplă, patru camere duble cu 2 bai pe hol - acces la bucătărie, centrală proprie, apă caldă non-stop și căldură în sezonul rece.

Remarcabila este curtea spațioasă, bine îngrijită, cu loc de joacă pentru copii, gazon și alei, cu foișoare, grătar și balansoar pentru petrecut serile în aer liber.

Peste drum se afla Vila Madi III, la fel de primitoare, din a cărei curte ieșirea se face direct pe plajă, cu vedere directă la mare. Anul acesta, de 1 Mai, am inaugurat terasa din faţa casei Vila II cu iesire la plajă.

In Vila II va punem la dispoziție 4 camere cu grup sanitar propriu și doua apartamente, aer condiționat, tv, iar gradina de asemenea este dotata cu foișor, grătar și fântână arteziană.

In aceeasi curte cu Vila I se afla si Vila II, de unde poți admira marea din cele 6 camere de la etaj, parterul așteptându-te cu încă 2 camere foarte mari (4/5 locuri). Dotare: baie proprie, tv, răcitor și aer condiționat.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca, bar.

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV