Vila Madi Vama Veche

Facebook

Referinte

Pentru noi parerea voastra conteaza! Redam mai jos cateva pareri ale clientilor pe care i-am avut de-a lungul timpului, despre serviciile oferite de pensiunea noastra. Va asteptam pe toti sa ne scrieti cum v-ati simtit la noi. Puteti face asta fie pe adresa de mail despamadalina@gmail.com fie pe pagina noastra de Facebook.

 

"Prima oara cind am dorit sa petrec un concediu in Vama am intrebat in dreapta si stinga : unde imi recomandati? Toti s-au uitat ca la un nebun: cu copil, in Vama? Nu esti sanatos.... ramii in 2 Mai. Intr-un sfirsit, cineva mi-a spus: de ce nu incerci la Madi? A fost cea mai buna recomandare care am primit-o in multi ani! Pe atunci (sa tot fie 12 ani) era doar casa veche si o curte imensa, plina de flori si aparata de cel mai destept si cu personalitate caine: Lord. A fost dragoste la prima vedere: Madi si Dan, gazde primitoare m-au facut sa ma simt ca un prieten de al lor aflat in vizita, nu in concediu. De atunci vizitele s-au repetat anual si de fiecare data cind revin ma simt ca si cum ma intorc acasa. Recomand 5 stele, garofite, margarete, crini imperiali, alegeti voi floarea care va place :-)"

Bogdan Alexandrescu, Iasi

"Pe Madi si pe Dan i-am cunoscut acum 10 ani. Pe vremea aceea veneam in fiecare vara la Vama Veche. Vila Madi a fost perfecta pentru mine, aproape de plaja, de Bibi, de Canapele.. Gazdele sunt niste oameni minunati, te trateaza ca pe un membru al familiei. Mi-e dor de ei si de Vama!"

Corina N., Bucuresti

"Prima oara cand am ajuns la Madi eram intr-o stare de euforie asa cum ii sade bine oricarui rocker in Vama:) Gazde simpatice! Szuper, mi-au placut, desi diferenta de varsta dintre noi e considerabila."

Adrian H., Bucuresti

"Am fost la Madi cu ceva ani in urma. Sunt foarte primitori, au conditii bune de cazare si ne-am simtit ca acasa. Nu ne-a lipsit nimic si in plus au si loc de parcare pentru motoare!"

Tudor Baciu, Bucuresti

"Acum multi ani am fost printre primii clienti ai lui Madi. Dupa prima seara petrecuta cu Madi si Dan, am decis, impreuna cu inca doi prieteni motociclisti, sa inchiriem 3 camere pentru toate weekend-urile din acel sezon:) In anii urmatori, de fiecare data cand mergeam in Vama, Vila Madi era prima noastra optiune. Ulterior, deoarece atmosfera generala din Vama s-a schimbat, am renuntat sa mai petrecem week-end-urile in Vama dar am ramas in continuare buni prieteni cu Madi si Dan..."

Cornel Sasu, Bucuresti